vineri, 30 septembrie 2011

Fabrica a avut dreptate | Levy e PA!

Rony Levi nu mai este antrenorul Stelei. În urma rezultatelor slabe din ultima perioadă, dar şi a ieşirii virulente a lui Gigi Becali la adresa sa după semi-eşecul cu AEK Larnaca, Rony Levi i-a anunţat pe Tănase şi compania că nu vor mai continua împreună.

Am scris pe Fabrică înainte de meciul cu Pandurii un articol în care vă spuneam că Levi va fi înlocuit dacă pierde. Deşi a fost tentat să-l demită imediat după partidă, Becali a ascultat de sfaturile lui Mihai Stoica de a-l lăsa pe israelian pentru alte câteva jocuri în speranţa redresării situaţiei. Atunci, patronul stelist s-a conformat, acordându-i un vot de încredere perechii Levi-MM. Au urmat alte rezultate modeste, iar israelianul a preferat să-şi dea demisia înainte de a fi demis.

Trei variante, doar una posibilă

Gigi Becali are deja trei nume pentru banca tehnică: Gică Hagi, Petre Grigoraş şi Ilie Stan.

Pe cât de repede i-au venit soluţiile, pe atât de repede ele dispar. Hagi nu acceptă s-o preia pe Steaua în mijlocul campionatului, iar Grigoraş nu renunţă la Pandurii tocmai acum când gorjenii sunt la cel mai bun start de sezon din ultimii ani. Rămâne doar varianta Ilie Stan, dar nimic nu e sigur.

Pleacă şi Mihai Stoica?

Becali a anunţat că nu-l va mai lăsa pe MM să aleagă antrenorul, lucru care dovedeşte situaţia tensionată dintre cei doi. Mulţi spun că MM se gândeşte la demisie în cazul în care va veni un antrenor cu care el nu va fi de acord.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu