vineri, 30 septembrie 2011

Două din nouă

Putem spune că seara românească de Europa League nu ne-a mulţumit nici măcar pe jumătate, dacă ţinem cont de faptul că au adus în visterie decât două puncte din nouă posibile.



STEAUA

Doar un 1-1 chinuit cu ciprioţii de la AEK Larnaca. Start al partidei cu o echipă defensivă, cu mai mulţi mijlocaşi la închidere decât fundaşi, cu un Tatu aruncat în faţă şi cu un obiectiv clar: să nu luăm gol, iar dacă e să dăm, e bine venit.
Concluzii: Un Rony Levy fricos, care pe finalul partidei, în loc să susţină atacul, l-a băgat pe Bicfalvi şi l-a scos pe Prepeliţă şi un Gigi Becali care abia aştepta demisia israelianului.

RAPID

1-3 cu PSV, un rezultat nu chiar atât de prost precum pare. În sensul că, rapidiştii au condus, au fost egalaţi, dar înfrângerea a survenit în ultimele minute de joc. 2-1 în minutul 89, 3-1 în minutul 91.
Concluzii: O declaraţie de milioane a lui Copos: "Ne-am înnecat la mal". Ca cine?

FC VASLUI

Un 2-2 mai mult decât ghinionist cu Zurich. Conduşi de elveţieni, vasluienii lui Porumboiu nu numai că au egalat, dar au jucat şi cu un om în plus şi au preluat şi conducerea la un moment dat. Au fost, însă, egalaţi, iar ocaziile avute pe final de meci nu au intrat în poartă.
Concluzii: Vasluiul este surpriza plăcută a românilor în Europa League.

scris de Bianca Dumitru

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu