luni, 12 septembrie 2011

EXCLUSIV | Dacă îi bate, Grig vine la Steaua

Situaţia lui Roni Levi s-a schimbat dramatic, iar de la "antrenorul de care Steaua are nevoie" şi până la "un antrenor moale" nu a fost cale lungă. Eşecul neaşteptat cu Gaz Metan Mediaş l-a făcut pe israelian să scadă în ochii lui Gigi Becali.

Chiar dacă finanţatorul nu l-a criticat direct, lăudându-l chiar pentru schimbarea lui Martinovici cu Emeghara, lucrurile nu sunt atât de roz precum par. În cazul în care Steaua pierde cu Schalke, atunci Levi mai are doar o singură variantă pentru a continua: aceea de a învinge Pandurii acasă. Se zvoneşte că indiferent dacă roş-albaştrii vor scoate un rezultat pozitiv în Europa League, dar nu vor lua trei puncte cu gorjenii, atunci Levi va fi demis.

Ceea ce e şi mai curios e faptul că posibilul înlocuitor al lui Levi la Steaua ar putea fi Petre Grigoraş. În ciuda faptului că l-a refuzat în vară pe Becali, Grig rămâne în viziorul steliştilor prin prisma rezultatelor excelente ale pandurilor în acest început de campionat. Aducerea lui Grigoraş ar însemna şi deturnarea lui Vranjes din drumul spre Ştefan cel Mare din iarnă.

Totuşi, nimic nu este decis până în prezent deoarece conducerea stelistă încă îl aşteaptă pe Roni Levi să demonstreze că poate face o echipă puternică, care să câştige trofee.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu