sâmbătă, 1 octombrie 2011

Stelişti, luaţi exemplu de la "Mou"!

Pe la TV vedem mereu un fotbalist, un antrenor sau un patron care se plânge de invenţiile anumitor publicaţii, făcute doar cu scopul de a destabiliza echipa şi a-şi mări veniturile.
Iată că şi spaniolii gândesc la fel. Diferenţa este că ei ştiu cum să acţioneze. După anumite zvonuri apărute prin ziare, conform cărora Mourinho va părăsi Realul sau că Ronaldo şi Cassilias se află la cuţite, galacticii au reacţionat.
Nu prin ţipete, urlete, comunicate oficiale sau ieşiri pe la TV. Ci printr-un prânz departe de ochii lumii la care a luat parte tot stafful lui Real Madrid, în frunte cu Mourinho şi fotbaliştii săi.
Au glumit, au râs, au cântat, au ascultat muzică, au mâncat, dar nu au uitat să facă poze pentru a le arăta "duşmanilor" cât de bine e în familia Realului.

Printre evenimentele triste care au loc acum la Steaua, noi sfătuim noua echipa a lui Ilie Stan să urmeze gestul lui Mourinho. Nu de alta, dar poate au şi steliştii ocazia să se simtă, pentru câteva minute, ca familia ce ar trebui să fie.

scris de Bianca Dumitru

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu