marți, 4 octombrie 2011

Întreţinerea se scumpeşte ... cu 300%

E clar, România nu ne mai vrea şi face tot ce îi stă în putinţă să ne izgonească din ţară. După ce că suntem cei care au cele mai mari preţuri din Uniunea Europeană, cei care redirecţionează cea mai mare parte a salariului pe alimente şi cei care nu ştiu cum să-şi mai gonească profesorii de la ore, în viitorul apropiat o să ne putem numi şi ţara care plăteşte cel mai mult pentru cele 3, 4 luni de căldură din timpul iernii.

Mai marii politicieni fac deja calcule şi anunţă o scumpire a întreţinerii cu ... 300%. Nu ştiu dacă realizaţi cât înseamnă asta, dar vă pot spune că în această iarnă, pentru un apartament cu 4 camere, proprietarul va plăti nu mai puţin de 1.600 lei vechi. Cam 16 milioane, în banii vechi. Adică, un român ce munceşte pentru salariul minim pe economie, trebuie să mai scoată din buzunar în lunile de iarnă încă de 3 ori salariul câştigat pentru a putea achita întreţinerea.

Asta, fără să mai punem la socoteală că subvenţiile nu vor mai exista, iar în rarele cazuri în care acestea vor fi posibilie, vor trebui îndeplinite condiţii pe cât de imposibile, pe atât de hilare.

Cu alte cuvinte, cine vrea subvenţie nu trebuie să aibă mai mult de un televizor în casă, să nu fi cumpărat în ultimul an un obiect electronic sau electrocasnic, să nu aibă aspirator electric, iar lista poate continua.

Aşadar, români, făceţi-vă bagajele!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu