duminică, 2 octombrie 2011

De la Torje, la Mutu şi Rapid

Supranumit "Piticul Porno" de "numeroşii" fani ai lui Dinamo, Torje face senzaţie la Udinese. Lăudat după fiecare meci al echipei sale, fostul dinamovist se află pe primul loc al Seriei A, luând faţa mai marilor Mutu şi Chivu. Numit unul dintre cei mai buni oameni de pe teren în partida pe care Udinese a câştigat-o în seara aceasta în faţa Bologniei, Torje îi face pe suporterii câinilor să-l regrete, mai mult sau mai puţin decât el însuşi regretă celebra "Steaua e numai una".

De cealaltă parte, omul pe care toţi îl văd indispensabil naţionalei, mai puţin Răzvan Lucescu, ce-i drept, a ratat un penalty în meciul încheiat la egalitate, 0-0, între Cesena şi Chievo. Indispensabil, domne, nu glumă!

Iar la final, să vă povestesc ceva despre meciul Rapidului? Ei, bine, "echipa cu cel mai frumos joc din Liga I" s-a chinuit, poate prea mult, cu mai vechea cunoştinţă a steliştilor, Voinţa Sibiu. După golul marcat de Deac în minutul 12, din penalty, normal, rapidiştii s-au mulţumit să ţină scorul de pe tabelă. Scor care, fără fanionul tuşierului, se putea transforma lejer în 1-1.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu