vineri, 7 octombrie 2011

Adelina, mai tare ca Bianca

Showbiz-ul intern este populat de zeci de domnişoare care, dacă au petrecut cel puţin o noapte în patul unui fotbalist mai mult sau mai puţin vedetă, se cred dive şi fac orice pentru a capta atenţia tabloidelor. Un astfel de exemplu este şi Bianca lui Cristea, asistenta lui Capatos considerând că în acest moment se poate considera un exemplu demn de urmat de orice femeie din România.

După popularitatea pe care i-a adus relaţia cu Botezatu şi, mai nou, cea cu Cristea, fosta participantă la emisiunea "Din dragoste" a avut multe de câştigat pe plan financiar. Cu toate acestea, conform zvonurilor, job-ul oferit de Capatos îi aduce fostei blonde numai 500 de euro. Cam puţin, nu-i aşa? Să faci pe proasta, chiar dacă ea nu se chinuie atât de mult, necesită ceva muncă.

De cealaltă parte, o altă domnişoară care a ieşit în prim plan datorită fostului soţ, celebrul Liviu Vârciu, deşi nu are cota de piaţă a Drăguşancăi, a reuşit nu numai să obţină un post de prezentatoare TV, ci şi un salariu fabulos: 2000 de euro.

Vă întrebaţi, oare, de ce atât de mare diferenţa dintre cele două. Păi e simplu: una are creier, alta doar cap. Vă las pe voi să vă daţi seama care-i una şi care-i alta. Nu-i deloc greu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu