luni, 14 februarie 2011

Minune, romanticul din scara blocului

Oh, oh, oh, romantismul luiiiii! Adrian, fostul copil, actualul Minune, povesteşte cu maximă mândrie câteva detalii din viaţa lui intimă. Chiar, oare ce-a fost în capul celor de la Curierul, cică, atunci când au stat să-l aştepte după un concert şi să-l întrebe când şi-a început viaţa sexuală şi unde.. unde.. referindu-mă la locul faptei.

Libertatea, de ce oare nu mă aşteptam la altceva, a preluat bineînţeles şi ea ştirea de interes general şi ne-a servit-o cu amănuntul cel mai... important. Mda, se făcea că Minune e întrebat la ce vârstă a intrat în acţiune, iar el a răspuns "Multe". Băi, fraţilor, jurnaliştilor care sunteţi voi, era mai mult decât dificil să faceţi o frază logică?

Trecând peste eminenţa celor de la Libertatea, nu putem să nu ne oprim puţin şi la ce a răspuns Adrian Minune atunci când a venit vorba de cel mai ciudat loc în care a făcut, şi anume, ce trebuie făcut. O nevinovată scară a unui şi mai nevinovat bloc a fost martora unui live nevinovat. Nuuu, nu întrebaţi dacă a fost sau nu fără număr...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu