miercuri, 16 februarie 2011

Cam cât de disups era Becali pentru Marica?!

Minim am spus. Ţinând cont de faptul că nici măcar lui Mirel Rădoi nu i-a putut oferi atât pentru a-l ţine până la finalul carierei la Steaua, atunci de ce am crede că Becali i-ar fi dat lui Marica două sute de mii euro lunar pentru a-l aduce în Ghencea?

Maxima maximelor chiar şi în Maximia: Becali ar mai fi luat şi un mijlocaş pentru a-l servi pe Marica. Linişte pentru o secundă, apoi râsete furibunde! Unde mai punem la final, văzând că Steaua şi alte 500 de cluburi îl curtează, Stuttgartul nu-l mai dă afară pe român.

Cu răspunsul "La Burdujan mi-a plăcut că ... e gratis", toată suflarea microbistă va crede că Becali ar fi fost dispus să plătească 2,4 milioane euro anual pentru Marica. :)) Unii, mai deştepţi, ar mai putea gândi că Gigi a încercat terenul: dacă îi ieşea, atunci l-ar fi ţinut pe Marica până în vară, adică 6 luni, ceea ce ar fi însemnat 1,2 milioane de euro cost, iar apoi l-ar fi vândut, undeva la preţul lui Bogdan Stancu. Eh, asta e, n-a ieşit. Dar a ieşit cu Iliev. Evident, gratis!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu