sâmbătă, 4 octombrie 2008

Liga 1/ Steaua-Otopeni 1-1: La o secundă de prăbuşire (Video)

Egala Fiorentinei în meciul de marţi din Champions League, Steaua nu a reuşit să străpungă defensiva Otopeniului, fiind chiar la un pas de a pierde întâlnirea cu gruparea nou-promovată.

Fără Semedo, odihnit, dar cu Szekely şi Bogdan Stancu din primul minut în teren, steliştii nu au fost în stare să marcheze decât la ultima fază a meciului, dar doar pentru a salva un egal, pentru că în minutul 87, Vali Negru reuşise să deschidă scorul după un contraatac de manual.

Blamat pentru evoluţiile sale, grecul Kapetanos l-a învins în minutul 93 pe Cristi Munteanu cu o lovitură de cap după o centrare perfectă a lui Goian, vârful împins al trupei lui Lăcătuş din ultimele minute.

0-1, gol Vali Negru, min 87


1-1, gol Kapetanos, min. 93



Steaua:
Zapata - Ogăraru, Goian, Ghionea, P. Marin - Lovin, Rădoi - Szekely (Pleşan 81), D. Moreno, Toja (Semedo 57) - B. Stancu (Kapetanos 46). Antrenor: Marius Lăcătuş.

CS Otopeni:
C. Munteanu - Scarlatache, Pereira Diogo, Nibombe, Dumitrescu - Chiacu, Pârvu, Mărgărit, Constantin (Lazic 81) - J. Junior (V. Negru 65), Yontcha (Predescu 36). Antrenor: Marian Bucurescu.

Arbitri:
Marius Avram - Iulian Radu, Mihai Artene

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu