luni, 15 septembrie 2008

Steaua/ Pedriel, atacantul fără drept de joc

Deşi a fost transferat de aproximativ o lună de zile, atacantul stelist, Ricardo Pedriel, nu a apucat să debuteze sub tricoul roş-albastru. Motivul este unul des întâlnit în cazul jucătorilor extra-comunitari: întârzierea cărţii verzi. Jucătorul în vârstă de 21 de ani a fost transferat de Steaua de la gruparea boliviană Jorge Wilstermann, pentru care a evoluat 39 de partide în ultimele trei sezoane şi a reuşit să marcheze 21 de goluri.

Potrivit impresarului jucătorului, Pedriel va primi „verde” în câteva zile, actele fiind finalizate deja. Urmează ca, în cel mai scurt timp, fostul club al bolivianului să trimită actele necesare pentru ca atacantul să poată evolua în Liga 1. „Cred că în două sau trei zile situaţia lui Pedriel se va rezolva şi Steaua va primi cartea verde. Problema banilor a fost deja rezolvată, pentru că gruparea din România a plătit suma de transfer. Acum totul depinde de cei de la Wilstermann”, a declarat Jesus Rodriguez pentru publicaţia Facestas Deportivas.

Chiar dacă situaţia sa nu este rezolvată, agentul fotbalistului a declarat că Pedriel se simte foarte bine în România şi încearcă să se acomodeze cât mai repede posibil pentru a putea fi pregătit în momentul în care Lăcătuş va apela la el. „Am vorbit cu Ricardo şi mi-a spus că acum are un nutriţionist care îl ajută cu alimentaţia, pentru că trebuie să mai pună masă musculară. Mi-a zis că s-a îngrăşat două kilograme, iar acest lucru este bun, pentru că Steaua îl pregăteşte de un fotbal în forţă”, a spus Rodriguez.

În ciuda faptului că a declarat că a venit la Steaua să evolueze în Liga Campionilor, atacantul nu o va putea face în acest sezon, deoarece nu a fost trecut pe lista fotbaliştilor cu drept de joc în Europa. Clubul a plătit pentru serviciile fotbalistului, sosit în Ghencea la propunerea impresarilor lui Toja, suma de 250.000 de dolari.

sursă text: Antena3/Sport

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu