duminică, 14 septembrie 2008

Gaz Metan-Pandurii 2-1/ S-a reaprins gazul (Video)

Nou-promovata Gaz Metan mai face o victimă în Liga 1. După ce au reuşit prima victorie într-o manieră clară, scor 5-1, împotriva Timişoarei, medieşenii bifează al doilea succes pe prima scena a fotbalului românesc, învingând, cu scorul de 2-1, echipa Pandurii Târgu-Jiu.

Oaspeţii intră mai bine în joc şi punctează în minutul 10, atunci când Tilincă reuşeste să marcheze după o pasă perfectă venită din partea lui Alin Rus. Jucătorii Gazului răspund repede, dar incursiunile lui Curtean, sau şutul din minutul 20 al lui Pereira, nu se finalizează cu rezultate pe tabela de marcaj. În minutul 35, acelaşi Curtean intră ameninţator în careul lui Stanca, dar fostul portar al Mioveniului intervine şi reţine balonul. Gazdele reuşesc egalarea după o combinaţie de efect între Dudiţă şi Curtean, acesta din urmă executându-l pe portarul oapeţilor cu un lob de zile mari. Pandurii nu se trezesc din şoc, iar peste doar patru minute medieşenii trec în avantaj prin reuşita lui Vidakovici. Repriza se termină cu avantajul Gaz Metanului.

Al doilea mitan începe promiţător pentru jucătorii gorjeni, dar Şteţca păstrează scorul neschimbat. Neagoe forţează şi il introduce în teren pe Simion, dar acesta reuşeşte să puncteze doar la capitolul cartonaşe galbene, după o simulare evidentă. Finalul de meci este de-a dreptul nebun. Pandurii se aruncă în atac, dar apărarea medieşenilor, condusă extraordinar de Falemi, rezistă. Ocaziile se succed la ambele porţi, însă nicio echipă nu izbuteşte să mai marcheze, partida terminându-se cu victoria Gaz Metanului, scor 2-1.

După acest succes, elevii lui Cristi Pustai urcă pe poziţia a 13-a, acumulând opt puncte în primele şapte meciuri disputate. Pandurii coboară pe locul 15, rămânând cu patru puncte în acest început.

Gaz Metan-Pandurii 0-1, gol Tilincă



Gaz Metan-Pandurii 1-1, gol Curtean


Gaz Metan-Pandurii 2-1, gol Vidakovici


sursă text: Antena3/Sport
sursă video: GspTv

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu