sâmbătă, 7 iunie 2008

EURO 2008/ Portugalia-Turcia 2-0/ SCOR FINAL

GRUPA A - Portugalia-Turcia 2-0 ('61 Pepe, '90 Meireles)

Min. 90+2: Final de Partida.

Min. 90: GOOOL PORTUGALIA! Dupa o faza plecata de la inepuizabilul Cristiano Ronaldo, Portugalia majoreaza diferenta prin Meireles.

Min. 88:
De la margine s-au aratat doua minute de prelungire. Portugalia continua sa conduca cu 1-0, iar Scolari se pregateste sa faca o ultima modificare in echipa Portugaliei.

Min. 80: Ultimele zece minute ale partidei. Jocul care a stralucit in primele 60 de minute si-a mai pierdut din intensitate dupa ce Portugalia a deschis scorul.

Min. 71:
Portugalia a "adormit" jocul profitand si de ritmul lent al turcilor.

Min. 70:
La mijlocul terenului Portugalia a refacut trioul devastator. A iesit Nuno Gomes, iar locul sau a fost luat de catre Nani, care se alatura lui Deco si Cristiano Ronaldo in cel mai spectaculos trio de mijlocasi.

Min. 64: ***Portugalia la un pas de a majora diferenta. Centrare perfecta a lui Cristiano Ronaldo, reluare de manual a lui Nuno Gomes, dar Turcia este salvata din nou de bara.

Min. 61: GOOOL PORTUGALIA! Pepe a deschis scorul dupa o combinatie extraordinara cu Nuno Gomes. Portugalia-Turcia 1-0

Min. 60:
Turcia isi face si ea simtita prezenta in joc incercand tot mai mult sutul spre poarta lui Ricardo.

Min. 57:
Patrunde bine Cristiano Ronaldo, suteaza insa destul de slab, mingea fiind retinuta fara prea mari probleme de catre Volkan.

Min. 49: ***Greseala incredibila a fundasului turc de care profita Sabrosa, dar mingea trimisa de Nuno Gomes loveste bara portii turce. Turcii scapa inca o data cu fata curata.

Min. 46: A inceput repriza secunda.

Min. 45: S-a incheiat prima repriza.

Min. 40: ***Cristiano Ronaldo a fost aproape de a deschide scorul, dar mingea trimisa de el din lovitura libera a lovit stalpul portii lui Volkan.

Min. 30:
Este momentul in care Cristiano Ronaldo a iesit la rampa. Portughezul a luat o actiune pe cont propriu, a driblat 4 jucatori ai Turciei, dar sutul a lasat de dorit. In continuare 0-0.

Min. 22:
Contraatac foarte periculos al portughezilor, insa centrarea lui Saborsa a fost blocata in ultimul moment.

Min. 15: ***Pepe reuseste sa marcheze pentru Portugalia, dar golul este anulat, corect, pentru pozitie afara din joc.

Min. 10:
Se joaca intr-un ritm alert, iar primele 10 minute ne dau sperante ca putem asista la un meci frumos in aceasta seara.

Min. 1:
A inceput partida. Portugalia in echipament rosu inchis, iar Turcia in alb.

Portugalia incepe primul meci de la EURO cu urmatorul 11:
1. Ricardo, 4. Bosingwa, 15. Pepe, 16. Ricardo Carvalho, 2. Paulo Ferreira, 20. Deco, 8. Armando Petit, 10. João Moutinho, 7. Cristiano Ronaldo, 21. Nuno Gomes, 11. Simão Sabrosa

Turcia trimite in teren urmatoarea formatie:
23. Volkan Demirel, 22. Hamit Altıntop, 4. Gökhan Zan, 2. Servet Çetin, 3. Hakan Balta, 18. Kazım Kazım, 7. Mehmet Aurélio, 5. Emre Belözoglu, 21. Mevlüt Erding, 8. Nihat Kahveci, 17. Tuncay Sanli

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu