duminică, 15 iunie 2008

EURO 2008/ Programul Zilei

In aceasta seara incepe ultima etapa a grupelor Euro 2008. Ambele partide, din fiecare grupa vor incepe de la aceeasi ora, 21:45, si vor fi transmise atat de TVR 1 cat si de TVR 2.

Grupa A - etapa 3 - ora 21:45

  • Elvetia-Portugalia
  • Turcia-Cehia
Fiind ultima etapa cred ca ar fi bine sa dam si niste pronosticuri inainte de meciurile care vor decide cine merge in sferturi si cine nu.

Meciul Elvetia-Portugalia nu are practic prea multa miza. Portugalia este deja calificata, iar elvetienii nu mai au nicio sansa de calificare, dar totusi vor juca pentru a acumula primele puncte la turneul pe care il gazduiesc impreuna cu Austria. Cum nu cred ca au puterea de a invinge Portugalia, consider ca un rezultat de egalitate, cu multe goluri, ar impaca pe toata lumea.

Cealalta partida a grupei este de departe cea care tine capul de afis al zilei. Turcia si Cehia se dueleaza direct pentru accederea in sferturile Europeanului, iar in caz de egalitate vom asista la lovituri de departajare, ambele echipe aflandu-se la egalitate perfecta. Pronosticul meu este unul cat se poate de normal, teoretic, deoarece nicio echipa nu va risca prea devreme, poate chiar deloc, asa ca va fi un meci cu putine goluri si faza de poarta.

Voi ce ziceti ?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Turcia - Cehia 2
Elvetia -Portugalia 1X

Anonim spunea...

Eu merg pe victoria Cehiei cu goluri putine, dar as lua si egalul.. iar in meciul Elvetiei, vad un egal cu multe goluri.. cum am zis :)

Trimiteți un comentariu