vineri, 13 iunie 2008

EURO 2008/ Olanda-Franta 4-1/ Olanda se califica

Olanda a zdrobit Franta in a doua partida a zilei din Grupa C si a demonstrat ca meciul cu Italia nu a fost o intamplare. Recitalul a fost deschis de Kuyt care a marcat cu o executie de cap dintr-un corner executat de Robben. Repriza intai s-a incheiat cu scorul de 1-0, dar spectacolul abia acum incepea.

Nou intratul Van Persie a majorat diferenta dupa un contraatac scoala purtat de Robben. Franta a putut reveni in doua randuri dar arbitrul le-a refuzat o lovitura de pedeapsa si mingea lobata de Henry, scapat singur cu Van Der Saar, a trecut peste poarta Olandei. Acelasi Henry reuseste sa reduca din handicap dupa ce a deviat in plasa mingea centrata de Sagnol. In faza imediat urmatoare olandezii s-au desprins din nou la doua goluri spre dispararea francezilor. Omul meciului, Robben, a sutat, din unghi, sub bara lui Coupet si scorul a devenit 3-1.

Finalul partidei le-a apartinut tot olandezilor care au mai punctat o data. Sneijder a inchis tabela in minutul 92 cu o super executie. Sutul acestuia din intoarcere s-a oprit direct in vinclul lui Coupet surprins usor in fata.

Astfel, Olanda-Franta 4-1, iar in cazul in care Franta si Italia remizeaza in ultimul meci din grupa, Romania isi poate permite si o infrangere la doua goluri si tot va merge in sferturile competitiei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu