joi, 29 mai 2008

Lazio il va cumpara definitiv pe Radu Stefan


Presedintele clubului Lazio Roma, Claudio Lotito, a trimis o scrisoare oficialilor din Stefan cel Mare cu decizia de cumparare definitiva a fundasului central, Radu Stefan. Jucatorul a fost imprumutat de Dinamo, in iarna, la Lazio cu optiunea de cumparare definitiva la sfarsitul perioadei de imprumut.

Echipa italiana a platit suma de 1,2 milioane de euro in momentul in care l-a imprumutat pe jucatorul roman, iar acum, in cazul in care vor dori sa-l cumpere definitiv, cei de la Lazio Roma sunt nevoiti sa scoata din buzunare suma de 4,2 milioane de euro.

Desi presa din Italia anunta ca in mare parte lucrurile sunt finalizate, oficialii dinamovisti au declarat ca pe adresa clubului Dinamo nu a sosit inca nicio hotarare de la Lazio, dar ca stiau de interesul italienilor in privinta transferului definitiv al jucatorului.

Radu Stefan face parte din lotul pe care selectionerul Romaniei, Victor Piturca, il va deplasa in Austria si Elvetia in privinta disputarii jocurilor de la Campionatul European de Fotbal.

text: Fabrica de Zvonuri
sursa: Mediafax

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu