joi, 29 mai 2008

Giovani Dos Santos va merge la Tottenham

Pustiul de 19 ani al Barcelonei, Giovani Dos Santos, se pare ca este foarte aproape de un transfer la Tottenham. Afacerea se invarte in jurul sumei de 12,5 milioane de lire sterline si va deveni a doua semnatura de calibru pentru englezi, dupa ce managerul Juande Ramos l-a mai adus si pe atacantul croat Luka Modric.

Dos Santos, comparat cu Ronaldinho, care de asemenea este pe picior de plecare de la Barca, a evoluat in 28 de partide, iar hattrickul reusit in ultima etapa din acest sezon, in meciul castigat de Barca cu 5-3 in fata Murciei, pare sa fi fost despartirea perfecta a pustiului de catre suporterii catalani.

Odata cu plecarea lui Frank Rijkard de pe banca tehnica a Barcelonei, mai multi jucatori sunt in pericol de a nu mai intra in planurile noului antrenor, Guardiola. Deciziia catalanilor de a-l lasa sa plece pe tanarul jucator, vazut ca o speranta a fotbalului mondial, este una cel putin ciudata, tinand cont de faptul ca Barcelona doreste sa renunte si la Ronaldinho.

Se pare insa ca plecarea lui Giovani Dos Santos nu va fi resimtita prea tare, catalanii fixandu-si noua tinta de mijlocas central, bielorusul lui Wenger, Alexander Hleb.

text: Fabrica de Zvonuri
sursa: www.DailyMail.co.uk

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu