luni, 27 august 2007

Si da-i.. la coaste

M-am uitat aseara la derby-ul Ligii 1.. da da.. Timisoara cu Rapid. Nici nu am apucat sa inteleg primul 11 ca vad o intrare care-mi aduce aminte de Radoi, Mirel Radoi. Dar nu, era Ganea. Ma si gandeam.. frateee.. il elimina pe asta ca pe Vladoiu la Mondial.. dar n-a fost asa. Sa trecem peste meciul propriu-zis, si sa ajungem la punctul culminant. Se fac chestii din acestea la LB.ROMANA inainte de Capacitate (intriga,...,..,..,deznodamant).

Faza care nu anunta nimic.. lansare.. ca la englezi.. dar nu ! E de fapt un traseu, ca se cer trasee la noi in fotbal (vezi la Steaua) . Si cade Sapunaru. Asistentul da de zor cu steagaul (probabil muste, tantari, ganganii, ceva ceva era) si vine centralul. Pac-pac ii arata lui Ganea ROSU !!! Atat i-a trebuit.. Ganea si-a adus aminte de.. defapt a uitat ca se afla pe un teren de fotbal.. si ..da .. a inceput sa loveasca arbitrul..

Continuarea o stim cu totii.. Bine ca l-ai ratat cu dreapta la ficat ca altfel si acum il numaram...

8 comentarii:

Anonim spunea...

Sincer sa fiu stiam ca Ionel Ganea este agresiv de pe timpul cand juca la DINAMO... Nu il credeam in stare de asa ceva, cum nu credeam ca o sa se intample asa ceva in campionatul nostru, am vazut pe YouTube asa ceva, dar prin America de Sud ... Este pacat de Ganea, dar cred ca va fi exclus din viata sportiva !

Anonim spunea...

Stai linistit "winn3r" ca la noi in tara tuturor posibililor sau posibilitatilor, nu se va intampla nimic. Ii vor da 24 de etape si o amenda in bani.. si gata..:)

Anonim spunea...

este foarte posibil sa ai dreptate ... :)

Anonim spunea...

Mda.. intr-adevar.. este foarte posibil.. :)

Anonim spunea...

Ganea Ganea Ganea...cum il iubeam noi toti atunci cand a dat gol cu Anglia din penalty in ultimul minut..aku a comiso iar, numai k nu a fost in ultimu minut, si numa k nu cu Amglia...ci cu arbitru :))) tot asa si-l vedem cu Smarandescu la pro tv sambata seara LOKAL KOMBAT :D

Anonim spunea...

Si in coltul lui sa stea Doroftei ca am vazut ca-l sustine :)))

Mad Mike spunea...

Doroftei e mic copil pe langa Ganezu' :))))

Anonim spunea...

Se zice ca retragerea lui Ganea va avea loc la Polivalenta.. cu De la Hoya ! :)

Trimiteți un comentariu