sâmbătă, 10 mai 2008

Finala pentru moralitate

In Finala Cupei Romaniei, din aceasta seara, se intalnesc, probabil, unele dintre cele mai curate echipe din fotbalul romanesc al acestui sezon.

CFR Cluj este campioana pe hartie si doreste sa realizeze eventul in acest an istoric, atat pentru ei, cat si pentru fotbalul din Romania. De partea cealalta, flatata de mai toata suflarea fotbalistica cu distinctia de "campioana morala", echipa antrenata de Dan Petrescu, cel care a declarat inaintea acestei partide ca "doar de invingatori se va tine minte", crede in sansa ei de a termina acest sezon, deasemenea istoric pentru Unirea, cu un trofeu ce va fi pus, cu siguranta, la loc de cinste in istoria orasului pe care l-au reprezentat cu atata onoare, Urziceni.

Satuli de atatea jocuri proaste, jucatori mediocri, valize si chemari la DNA speram ca macar jocul din aceasta seara sa ne aduca aminte de faptul ca fotbalul romanesc a avut, candva, doua echipe care si-au disputat, intr-o dubla mansa CURATA si plina de emotie, un loc in semifinalele Cupei Uefa.

Infierbantati de ultimele evenimente de fotbal am uitat sa dam atentie finalei noastre de Cupa, iar dumneavoastra domnilor antrenori, patroni si jucatori, macar o data in acest sezon, uitati sa mai dati vina pe arbitri la final de partida si reamintiti-va sa va imbratisati adversarul la final de partida.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu