luni, 24 martie 2008

.: Presa de astazi :. (editia 3) 24.03.2008


Trebuie sa specificam faptul ca aceasta rubrica va fi postata in fiecare zi, de luni pana vineri, ramanand la alegerea noastra, sau la cererea expresa a dumneavoastra, decizia de a publica aceasta rubrica si in weekend.

*Incepem rubrica de astazi cu un articol exceptional, semnat de Radu Paraschivescu, aparut astazi in Gazeta Sporturilor. O lectie predata tuturor jurnalistilor, in primul rand, pentru modul de expremirare deloc jignitor, care pune insa perfect punctul pe "i", iar in al doilea rand, o serie de adevaruri dureroase, insiruite in stilul caracteristic, pentru toti oamenii de fotbal si nu numai. "La revedere".

* Tot in Gazeta Sporturilor, Catalin Tolontan vorbeste, in articolul intitulat "Salvatorii", despre modul in care jucatorii de rezerva au salvat meciurile pentru Steaua si CFR Cluj.

*
Ziarul Libertatea ne informeaza, pe prima pagina, ca pictorita Symba il va picta goala pe Presedintele Basescu. Acelasi cotidian face o scurta recapitulare cu vedetele de la Hollywood care au gemeni. P.Diddy face parte si el din randul vedetelor cu gemeni, dupa ce sotia sa, Kim, i-a daruit in urmca cu un an si ceva doua fetite.

* Ziarul Cancan scrie, ca de altfel toate ziarele de monden de astazi, despre a doua nominalizare consecutiva, la duelul emisiunii "Dansez pentru tine", a Crisitinei Rus. Vedeta si partenerul ei, Mihai, se vor lupta la duel tot cu Delia si Ionut.

* Din ziarul Click am putut afla cateva detalii de la lansarea clubului lui Adrian Mutu, Pacha. Veti putea citi cat l-a costat pe Mutu limuzina, cum s-au distrat vedetele invitate si care a fost atmosfera generala din clubul fotbalistului.

---
Pentru mai multe informatii si poze, accesati siturile publicatiilor mai sus mentionate, sau cumparati ziarele, respectiv revistele!!!

Pana maine, numai bine ! :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu