vineri, 8 februarie 2008

Starea televiziunii

Ieri la emisiunea lui Maruta, Happy Hour, au avut loc ceva premiere de videclipuri. Mai intai baietii de la Cassa Loco si-au aratat ultimul videoclip "de aur" la piesa "Cine are noroc are" , de pe ultimul lor album intitulat "Oacadi" .

Tot de la Maruta am aflat ca fosta regina a R&B-ului, Cristina Spatar, va lansa un videoclip la una dintre noile sale piese. In videoclip apare si actorul Marius Bodochi, pe care il mai puteti urmari in fiecare joi, de la ora 21:30, pe Antena 1, in Clanul Spranceana.

Baietii de la Antena 1, Razvan si Dani, se acomodeaza usor, usor cu noul post de televiziune, cu noul decor si va pot spune cu siguranta ce au deja cea mai buna emisiune matinala intre orele 8-10.

De partea cealalta, la National Tv, atmosfera de dimineata este practic intr-o cautare a celeia de altadata, ca sa spun asa. Andreea Spatar si Tudor Ionescu (Fly Project) se chinuie foarte tare sa-i faca uitati pe Razvan si Dani insa nu cred ca vor reusi vreodata. Oricum multa bafta in incercarea de a reusi imposibilul.

"In gura presei" cu Mircea Badea, a avut ieri o prestatie imbucuratoare. Fostul "practicant" de spagat pe doua scaune, a avut ieri o editie foarte tare frate. Cred, daca nu cumva imi joaca vree festa memoria, ca puteti vedea emisiunea si pe Antena1.Ro.

De pe Prima Tv am inteles ca Teo va mai prezenta un Show. Un Show in care concurentii vor fi pusi la detectorul de minciuni si daca nu se "rusineaza" si "emotioneaza" castiga si niste bani.

Cam asa ar arata o scurta descriere a celor mai importante, daca-mi permiteti sa le cataloghez asa, emisiuni de televiziune la ora actuala.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Exista vreo femeie mai nasoala ca Andreea Spatar?

Anonim spunea...

bai, naspa ce esti! nici macar nu-i stii numele si vb ca sa nu adormi! e andreea spataru, nu spatar si crede-ma nu e deloc nasoala! arata f bine, e cu bun simt si nu are fite ca alte basite din lumea asta a "divelor"! hai, pa

Anonim spunea...

da, domne! marea fata buna andreea... e cam prostuta si destul de fomista ca sa poata sta cu unu ca boschete ala al ei. a ajuns vedeta datorita faptului ca i-a supt aluia p..a si inca i-o mai suge. de, acu nu mai scapa de el...

Trimiteți un comentariu