sâmbătă, 9 februarie 2008

FILM : " Sugar hill " / O lupta pierduta


In cazul in care doriti sa vedeti un film bun in acest weekend va recomand "Sugar hill" (O lupta pierduta) film ce-l are in rol principal pe Wesley Snipes, care impreuna cu Michael Wright sunt doi baroni ai drogurilor ce conduc mafia din Sugar Hill.

Roemello Skuggs (Wesley Snipes) si Raynathan Skuggs (Michael Wright) intra de mici in lumea drogurilor, cand Raynathan era obligat sa-i injecteze mamei lui heroina. Dupa moartea acesteia, baietii raman cu tatal lor, A.R. Skuggs (Clarence Williams III), si el dependent de heroina. Daca Roemello sta departe de lumea periculoasa a drogurilor, alegand o viata luxoasa, fratele sau, Raynathan pierde treptat lupta cu ele. Indragostit de o tanara actrita pe nume Melissa (Theresa Randle), Roemello este rugat de aceasta sa renunte la afacere. Aflat la mijloc, intre dragoste, rivali si ocupatia sa de o viata, Roemello trebuie sa se decida care va fi urmatoarea sa miscare.

Va las pe voi sa descoperiti mai departe ce se intampla in film. Un film ce intruchipeaza perfect o poveste de viata parca pusa in comparatie intre cei doi frati, dar care pana la urma pare sa aiba si ceva comun.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu