duminică, 17 februarie 2008

EUROVISION : Semifinala a 2-a


Aseara a avut loc a doua semifinala nationala a concursului Eurovison 2008. Stiam cu totii ce avem bun de vazut si ce mai putin bun. Am asteptat cu nerabdare momentul in care trupa Zero si Marius Moga si-au sustinut showul si am ramas putin dezamagit. M-au impresionat baietii de la Biondo cu piesa lor Shine. Si trebuie sa recunosc faptul ca melodia compusa de Costi Ionita, Yeke Yeke, interpretata de formatia Imba, mi-a placut ca ritm. Insa cred ca daca era interpretata de o formatie care sa se bazeze mai mult pe voce decat pe show, ar fi avut un succes mult mai mare.

In concluzie iata cele 6 melodii care s-au calificat in finala ce va avea loc pe 23 februarie.

1. Biondo - Shine
2. Paula Seling si Provincialii - Seven Days

3. Nicola - Fairtyle Story
4. Catalin Josan - Runa Away

5. Zero si Marius Moga - Come this way

6. VH2 - Follow me

3 comentarii:

Anonim spunea...

toata stma pt d-ni din juriu care nu au fost impotriva muzicii adevarate...biondo...shine.Bravo d-LE Marcel Pavel pt felicitariile ce le-ati transmis pe langa celelalte puncte...Restul sant cei din garda veche cu Romcescu sau altii.LASA-TI MUZICA SA MEARGA INAINTE .Cinstit nu avem alta piesa se eurovision ...de ce nu am fi drepti poate ca D-zeu asa a vrut...poate e un semn...poate castigam BRAVOO PT ACESTI 3 BAIETI FORMIDABILIce ne-au facut precum Costel in Spania fericiti o seara

Anonim spunea...

Intr-adevar, asa cum am specificat si in text, cei 3 baieti de la Biondo sunt favoritii certi la castigarea finalei nationale Eurovision 2008. Catalin Josan are si el in spate promovarea Prima TV, asa cum si trupa zero se bucura de sprijinul PRO TV-ului.

Anonim spunea...

trebuia sa mearga in finala CATLIN JOSAN cu melodia run away si castiga !!!! stiti ce melodie tare?!!!nati mai vazut asa ceva!!!!nico si cu vlad au voci bune dar melodia e foarte nasoala!!! hai catalin!!!!!!!hai catalin!!!!!hai catalin!!!!!hai catalin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trimiteți un comentariu