sâmbătă, 12 ianuarie 2008

Piata telefoniei mobile

Acaparata in mare masura de catre gigantii Vodafone si Orange, piata telefoniei mobile din Romania se afla intr-o continua crestere. Supradezvoltata in orase, telefonia mobila se extinde usor dar sigur si in mediul rural. Bataia cea mai mare intre firme se duce la nivelul semnalului, la nivelul acoperirii teritoriale. Mai micii Zapp sau Cosmote, s-au plans de faptul ca cele doua mari firme Vodafone si Orange, isi stabilesc preturile si inchid piata si accesul pentru alte firme concurente.

Ofertele se imbunatatesc si tind sa fie avantajoase pentru fiecare in parte. Acum la sfarsit de an, ofertele promotionale au fost dintre cele mai variate. Fiecare din firme, incercand sa mai castige anumiti clienti. Dar pana la urma, romanii isi iau cate 2-3 telefoane mobile, de la fiecare firma in parte. Telefoanele de pe o retea pe alta sunt din ce in ce mai putine, sau vor deveni din ce in ce mai putine, pentru ca preturile la telefoane si abonamente sau cartele scad, oamenii putand sa-si achizitioneze un telefon, pe cartela fie el, al fiecarei companii.

Dezvoltarea consta in internet si telefonie. Telefoane din ce in ce mai noi si mai performante le fac cu ochiul romanilor, acum mai ramane sa se decida la ce firma se aboneaza. Ofertele sunt bune peste tot, decizia este la dumneavoastra.

---
Vom reveni cu amanunte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu