sâmbătă, 24 noiembrie 2007

Printre bloggerii cu status de VIP

In ultima perioada blogosfera i-a atras si pe cei care sunt in mijlocul actiunii despre care bloggerii tot vorbesc. Persoanele publice din Romania, s-au decis ca trebuie sa-si faca repede un blog pentru a-si face publice ideile, gandurile si sentimentele (la fel ca la lb. romana).

Cum duminica sunt alegeri, parlamentarii si oamenii din politica in general au inceput sa-si faca bloguri (in caz ca nu aveau) sau sa scrie activ (in cazul in care aveau si nu se ocupau). Dar sa nu vorbim doar despre politicieni desi ar fi cazul. Mai ales, macar pentru faptul ca duminica sunt algeri.
Asa ca, cu drag va anuntam ca si-au facut recent blog : Ion Iliescu si Elena Udrea , iar un blogger celebru scrie din ce in ce mai des si mai bine (sau nu) Adrian Nastase.
Elena Udrea are doar un singur post, ea fiind cea mai noua in blogosfera, Adrian Nastase > ministru > prim-ministru > blogger, conduce detasat la categoria "Politicieni activi pe blog".

3 comentarii:

Winn3r spunea...

super tare, iliescu desi e batran, e in ton cu moda :)) net alea alea :)) poate are si ID messenger, cred ca sigur are... :))

Alberto Boţoghină spunea...

Da, buna intrebarea asta.. cu messengerul.. mi-ai dat o idee buna
;))

Winn3r spunea...

\:D/ Stiam eu!:)

Trimiteți un comentariu