sâmbătă, 24 noiembrie 2007

Antena 1 va transmite meciurile echipei nationale

Antena 1 , probabil stiati, a castigat dreptul de televizare al meciurilor echipei nationale de fotbal a Romaniei pentru urmatorii 2 ani de zile.

De ce sustin ca este doar o lovitura de imagine ? Pentru ca Antena 1 este condusa de un om politic destul de influent ce se implica activ la postul sau si isi promoveaza activitatile propriului partid si pentru ca Antena 1 a castigat duelul cu PROTV. Desi sunt cei mai tari in audienta, trustul Pro nu a reusit sa ii atraga pe cei din FRF doar pentru faptul ca nu si-au facut o strategie foarte buna, oferind poate doar bani mai multi.

Cum a castigat Antena 1 ? Simplu. A oferit o suma cat de cat concurenta cu celalalte posturi dar a inclus in oferta sa si promovarea meciurilor echipei nationale de Futsal (fotbal in sala) si a echipei de fotbal feminin a Romaniei. Un alt avantaj al Antenei a fost faptul ca postul deja transmitea meciurile din Cupa Romaniei, reusind oarecum sa-i dea o noua fata competitiei si implicit sa sporeasca audientele acestei intreceri.

Angajamentul Antenei. Cei de la Antena, s-au angajat ca din fiecare meci al nationalei, sa faca un adevarat eveniment, investind sume mari de bani in promovarea meciului. De fapt intreaga lor oferta s-a bazat pe PROMOVARE.

3 comentarii:

Winn3r spunea...

Sincer, nu sunt multumit de Antena 1, nu imi plac cum comenteaza, si, cei din strainatate, nu vor putea viziona... sau poate da...

Alberto Boţoghină spunea...

Ei cu siguranta cor incerca acum in disperare sa imbunatateasca acoperirea din Romania, pentru a nu dezamagi lumea, iar cei din strainatate cu siguranta vor putea urmari pe antena1.ro meciurile.

Winn3r spunea...

bai nu stiu ce sa-ti zic, dar dupa mine, mai bine castiga TVR-ul... sau PRO TV care astia sunt bestiali!... da' ma rog, dak Dan a dat banii...:) asta e akm ... ;) Important e ca vedem nationala la un Turneu Final!

Trimiteți un comentariu