marți, 25 septembrie 2007

Mergi cu nasul sau esti cuminte cu bilet si abonament ?

Ne referim la tren si RATB..

Am ceva cu RATB-ul azi nu? :))

2 comentarii:

Anonim spunea...

merg cu nasul in fiecare zi. sapt trecuta a trebuit sa dau si banii d amenda din cauza unui coleg tampit cre ia dat buletinu lu aia si n-aveam cum sal recuperam altfel X-(!!!!!!! ( am platit 3 o amenda- asta a fost bine)

becaligol spunea...

Firmele online dau sute de milioane si miliarde de euro pe publicitate online..
Ce trebuie sa faci tu?Practic sa te inscrii - 0$ - 0 riscuri
- instalezi un program de 5 mb pe care sa il tii deschis 5 ore pe luna, asta in timp ce tu stai pe messenger cu prietenii sau asculti muzica- pentru asta primesti 15$ pe luna! Programul asta de 5 mb este de fapt un mic banner publicitar.. 5 ore pe luna trebuie sa stea deschis..15$
Cam putin, dar poti inscrie si pe mama si pe tata.. fratii.. 15$ fiecare+25% de la fiecare ca i-ai inscris dupa tine. Poti sa le spui si prietenilor tai.. sa se inscrie.. 25% de la fiecare. 100 prieteni x 25% din 15$=375$. 1000 prieteni inscrisi=3750 $!!!!!
E unu din China care a inscris in jur de peste cateva mii .. k e mare China:P.. calculati voi cat castiga.. E greu?..Inscrie-te inaintea prietenilor tai.. ca sa ii inscrii tu pe ei. Nu pierde timpul.
Banii vin, dupa o luna, sub forma de fila cec, dar sa aveti grija de la ce banca scoateti banii ca unele au comisioane mai mari..:P

Pentru a te inscrie acceseaza http://becaligol.blogspot.com/

Dupa ce te-ai inscris vei primi un mail cu o parola pe care o poti modifica ulterior.
!!! nu uita sa introduci adresa de mail si parola cand vrei sa pornesti programul downloadat.
Nu e complicat, e ca si la messenger!!!
SUCCES

Trimiteți un comentariu