vineri, 14 septembrie 2007

Acest articol, este scris de catre Sala, unul dintre vizitatorii "Fabricii de Zvonuri"

MUZICA LA PAMANT


Muzica,ii poate separa pe oameni. Cum? Va aratam acum. Poi ca unii sunt rockeri ( aia cu plete), altii manelisti( aia care se imbraca souvage), astia sunt cei mai diferiti si mai aparte, apoi mai sunt raperii ( haine largi), houserii ( Cei cu ochelari in club ) si mai sunt cei din categoria etcetera.

Mai sus ziceam de genuri si de fiecare dintre fanii acestor genuri, dar hai sa vorbim de cei ce practica asta sin u in baie. Poi da-o dracului de treaba daca am ajuns sa asteptam luni intregi pentru a veni nu stiu ce strain si sa inceapa cu binecunoscutul “Buna seara …(Budapest-in cele mai multe cazuri) si continua cu ceva de genul “cum va simtiti?”. Tu nu mai poti de bine si uiti aproape de tot ca doar canta …. Si incep tată cu niste melodii “de plecat acasa” ca doar “hiturile” le lasa la urma. Cea mai interesanta parte, si care va rog sa o incercati, e sa stati cam la 200 – 300 m de unde se canta fara ca sa vezi scena. Asculta! Daca ai un pic de “ureche” iti dai seama ca astia “canta foarte bine” , chiar prea “bine” , seamana izbitor de bine cu ce am eu pe computer. Cu toate ca tot sar pe scena, se invart, se dau peste cap, ei nu obosesc…mai bine spus nu gafaie. Poi cum naiba, astia sunt roboti. Nu !!! Si-au adus cd-ul de acasa.

Priviti un Exemplu. Din cauza succesului s-au destramat




Dar bineinteles sa nu uitam de incheiere. Ca sa te faca asa sa te simti bine incheie cu ceva de genu “Va multumim, sunteti un public minunat, dar sa va spun un secret: voi sunteti cel mai bun public. De cand suntem noi, aici la voi ne-am simtit cel mai bine… va pupam ” si pleaca, iar tu esti in extaz ca i-ai vazut pe…

Nu vreau sa spun insa ca toate formatiile sunt asa. Sunt cateva care canta mai tot timpul live. Dar nici ei nu cred ca fac exceptii. Totusi cine se respecta se respecta. Uiatati-va cum canta Holograf, Phoenix si fosta Vama Veche. Nu le trebuie decat instrmentele, fara negative si alte tampenii. Pentru ei am TOT respectul, pentru ceilalti, vorba aceea “nu as da nici un ban gaurit” ca sa-i vad.

***Articolul este semnat de catre Sala, unul din vizitatorii fideli ai Fabricii
***Comenteaza si tu, si poti scrie si tu !

1 comentarii:

Winn3r spunea...

cat de penale sunt =))

Trimiteți un comentariu