sâmbătă, 22 octombrie 2011

Lindsay Lohan, nevoită să lucreze la morgă

Lindsay Lohan va trebui să muncească 16 ore în folosul comunităţii la o morgă pentru a reuşi să scape de pedeapsa de un an şi jumătate de închisoare.

Actriţa în vârstă de 25 de ani are timp până pe 2 noiembrie, atunci când va avea loc o nouă întrunire, să ispăşească orele de muncă, care includ, printre altele, şi spălarea mesei de autopsie sau a toaletelor.

În România, munca în folosul comunităţii se rezumă la măturarea străzilor şi nicidecum la un "folos" care să te ajute să te trezeşti la realitate.

2 comentarii:

Masaj erotic Alba Iulia spunea...

Nu-mi place deloc de individa asta,e clar,are nevoie de o schimbare a culorii parului cat mai rapida.

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Trimiteți un comentariu