duminică, 2 octombrie 2011

Ieri consilier, azi nimic

Cred că suntem pe punctul de a asista, din nou, la un nou show "MM-Becali". Deşi de data aceasta Mihai Stoica s-a despărţit de Steaua chiar în maşina patronului şi ambii dădeau de înţeles că vor rămâne prieteni, lucrurile s-au schimbat cu aproape 180 de grade.

Motivul? Aceleaşi discursuri ale lui Becali, care nu a ratat în niciun moment să vorbească de fostul său angajat, ba chiar dezvăluind ofertele care îl aşteaptă pe acesta după despărţirea de Steaua. Conform patronului stelist, Astra şi Vasluiul sunt gata să semneze cu cel autoproclamat "cel mai bun manager de fotbal din România".

Auzind că fostul şef i-a dat planurile în vileag, MM l-a rugat pe acesta să nu mai vorbească despre el. Iar lui Becali atât i-a trebuit să audă, că a şi luat atitudine.

Dacă ieri spunea că MM va rămâne lângă echipă şi va fi consilierul său în ceea ce priveşte posibile viitoare transferuri, astăzi s-a răzgândit. Cu cine îl va înlocui pe Stoica? Cu Mircea Rădulescu, şeful Şcolii de Antrenori din România. Motivul? Cităm: e de 5 ori mai bun ca MM.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu