vineri, 14 octombrie 2011

Anunţ ŞOC: Turnul Eiffel s-a însurat!

Aţi auzit până acum de aşa numita "objectum sexual"? Ei, bine, acest lucru chiar există, aşa cum există şi femei care au o pasiune aparte pentru diferite obiecte. Acestea atârnă în cui orice atracţie pentru bărbaţi, lăsând loc pentru zidul Berlinului, Turnul Eiffel sau te miri ce alte obiecte.

Cei de la BBC au realizat deja un documentar sub numele "Married to the Eiffel Tower" în care prezintă trăirile a trei femei atrase emoţional, dar mai ales SEXUAL, de diferite obiecte.

Una dintre ele, o cetăţeană aparent obişnuită din San Francisco, se laudă că încă din 2008 este nevasta ... turnului Eiffel. Adică, nu ştiu ce vă imaginaţi voi, dar nunta a fost una ca la carte, fericitul cuplu având parte chiar şi de o ceremonia.

Problema constă, însă, în fidelitatea soţiei, pe numele său Erika Le Tour Eiffel. Da, a luat şi numele soţului. Aceasta a avut până în acest moment o viaţă amoroasă destul de tumultoasă, trecându-i prin pat o bucată de gard şi un arc pe nume Lance. Iar asta nu este tot. Deşi măritată cu turnul de 3 ani, Erika recunoaşte că are şi un amant pe care îl ţine tot timpul în dormitor: o bucată din zidul Berlinului.

Ca şi concluzii, nu ar fi multe de tras. Dar vă invit să-mi răspundeţi la o întrebare.

Voi de cine v-aţi îndrăgosti? :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu