luni, 12 septembrie 2011

Vaslui-Dinamo 3-1 | Borcea şi Jihadul

Cristi Borcea, acţionar şi ginere de Miami, a luat foc când şi-a văzut echipa electrocutată de plăieşii lui Porumboiu. Pomenea el ceva de Jihad în aceeaşi frază cu arbitrul Robert Dumitru, UEFA, competenţă, viitor. Se înţelegea mai greu, el fiind departe, nu de alta. Cum îl mai aţâţa Horia Ivanovici, cum mai avea câte o serie ca de mitralieră în care el ne spunea că nu-i e frică de nimic.

Păi bine, mă, Cristinel-ginerel, dacă tot te superi tu şi te dai aşa câine roşu, de ce n-ai fost matalică lângă Săvulescu şi Badea la Vaslui? Bine, cum sună un jacuzzi la Miami? Mă gândesc că şi Alina sună mai bine decât Badea, ă? Eh, ăştia doi, pe care tu îi înţepi mereu, fii convins că îşi puteau lua şi ei câte-o duduie şi s-o taie la Miami, la low-cost. Numa' că ei au preferat să se murdărească în şi cu fotbalul nostru. Că dacă au apucat să intre în horă, atunci trebuie să joace, Cristinele-ginerele! Nu ca tine.

Oricum, cel mai mult ne place strategia ta: vii în ţară doar când jucaţi pe Ştefan cel Mare, cu Pandurii Târgu Jiu şi restul echipelor mai de pluton. Apropo, abia aştept să te văd cu Chiajna, sau Mioveni, cum dansezi tu în lojă şi te guduri că ai echipă de primul loc.

Mă semnez cu J, de la JENANT. Puteam să zic altceva cu J, dar sunt sigur că voi mai avea altă ocazie. Pa, Cristinele-ginerele!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu