duminică, 25 septembrie 2011

Cam cât să iubeşti baniii...?

Nu cred că există vreun om din fotbalul şi aritrajul românesc care să se poată plânge că n-are bani. Cine o face, atunci este un plângăcios mincinos, care e invidios că nu are banii lui Abramovici sau că nu s-a născut patronul Barcelonei.

Se spune că patronii şi conducătorii de fotbal sunt deştepţi. Nici asta nu cred. În schimb, pot spune că nu sunt proşti. Dar de la a nu fi prost, până la a fi deştept, mai sunt câteva etape. Toţi iubesc banii, iar atunci când ai această pasiune, e clar că nu poţi fi un om echilibrat. Îl vedeţi pe Vasile Avram ieşind cu cătuşe la mâini? Ok, pentru ce? DNA-ul zice că ar fi luat şpagă 19.000 de euro pentru a trimite arbitraje favorabile celor de la FCM Târgu-Mureş. Fraţilor, nici măcar mită nu mai ştim să luăm?? Adică tu ceri doar atât?? Pentru atât să rişti? Ai o problemă, dar nu financiar, ci cu capul. Păi, dacă tot vrei să fii un corupt, atunci fii, mă, un corupt de un nivel mai ridicat, cere şi tu 500 de mii. Să se merite apoi când te prind băieţii să stai 1 an la răcoare. Aşa, domnule Avram, pentru ăştia 19.000, care probabil, înseamnă un dar de nuntă la Borcea şi un leasing de maşină, staţi cu mâinile apropiate şi îmbrăcat cu uniformă.

Apropo, oare Avram se născuse acum un an sau doi când nişte arbitrii stăteau pe la Piteşti, alături de Penescu, în arest? (foto:gsp.ro)

2 comentarii:

Maria spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Alberto Boţoghină spunea...

te cred şi eu :)

Trimiteți un comentariu