duminică, 2 noiembrie 2008

Interul lui Chivu, victorie în ultimul minut

Formaţia la care evoluează internaţionalul român Cristi Chivu, Internazionale Milano, a câştigat aseară, în deplasarea de la Reggina, cu scorul de 3-2, trecând, cel puţin până la disputarea partidelor de duminică, pe prima treaptă a clasamentului.

Cu Chivu titular în centrul liniei defensive, Interul a început bine partida şi, după numai 9 minute, a deschis scorul. Autorul golului, fundaşul dreapta-Douglas Maicon. Misiunea interistă părea ca şi rezolvată la jumătatea primei reprize-minutul 23, atunci când Patrick Vieira a scuturat şi el plasa porţii lui Campagnolo. Reggina nu renunţă atât de uşor şi, cu 10 minute înainte de pauză, reduce din diferenţă prin Cozza.

Partea a doua este una de infarct. Gazdele reuşesc să egaleze în minutul 53 prin Brienza, iar Interul şchiopăta vizibil. Mourinho îl aruncă imediat în luptă şi pe Hernan Crespo, dar milanezii mai aveau de aşteptat până în ultimele secunde bucuria victoriei. Chivu părăseşte terenul accidentat în minutul 75, iar planurile tehnicianului portughez sunt date peste cap. Intră Burdisso. Scorul final al partidei şi destinaţia celor 3 puncte au fost stabilite de Ivan Cordoba în ultimele secvenţe ale partidei, făcând dreptatea pe teren, după un meci extrem de palpitant.



Mai multe detalii şi imagini de la partida Reggina-Inter 2-3 puteţi găsi pe blogul interiştilor din România.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu