sâmbătă, 11 octombrie 2008

Steaua/ În sfârşit! Pedriel poate juca pentru Steaua

Mai bine mai târziu decât niciodată, şi parcă totuşi prea târziu. Steaua are motive să zâmbească. În plină criză de eficacitate din partea compartimentului ofensiv, roş-albaştrii vor putea conta de acum şi pe aportul vârfului bolivian Ricardo Pedriel.

Sosit la clubul din Ghencea în vara acestui an, Pedriel nu a putut evolua niciun minut într-un meci oficial din cauza lipsei cărţii verzi. Sâmbătă, clubul Steaua a anunţat, într-un comunicat oficial postat pe site-ul grupării, că a intrat în posesia Certificatului Internaţional de Transfer al atacantului, iar acesta va putea fi folosit în următorul meci oficial pe care elevii lui Marius Lăcătuş îl vor disputa în Cupa României, contra Sportului Studenţesc.

Cum Arthuro, Bogdan Stancu şi Kapetanos nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, sunt şanse foarte mari ca Ricardo Pedriel să evolueze din primul minut în meciul de pe 14 octombrie, cu „studenţii”. Sud-americanul a ajuns în Ghencea pe 22 august şi i-a costat pe şefii clubului aproximativ 250.000 de euro. Jucătorul în vârstă de 21 de ani a fost transferat de de la gruparea boliviană Jorge Wilstermann, pentru care a evoluat 39 de partide în ultimele trei sezoane şi a reuşit să marcheze 21 de goluri.

sursă: ANTENA3/SPORT

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu