vineri, 31 octombrie 2008

Premianţii şi repetenţii lunii Octombrie

Pasiunea pentru sport întrece uneori limitele acceptate. Dorinţa de victorie te aduce în extrema opusă fair-playului, iar mirajul câştigării campionatului te face să spui ce gândeşti mai puţin, sau, în alte cazuri, ce simţi pe moment fără a te gândi la consecinţe.

Premianţii şi Repetenţii lunii Octombrie


Se acordă diploma de "Repetent" mijlocaşului Florin Lovin - Pentru atacul asupra esteticului Buzăului. Firavul, dar ososul jucător al Stelei i-a aplicat un cot în plină figură lui Doicaru, fotbalistul Gloriei. Cu nasul plin de sânge, fotbalistul echipei din Crâng a părăsit terenul şi nu va putea evolua în următoarele partide pentru formaţia sa. Lovin n-a primit nici măcar cartonaşul galben.

Se acordă diploma de "Repetenţi" celor mai "apropiaţi" acţionari din fotbalul românesc: George Copos - Fathi Taher. Singura asemănare între cei doi este aceea că amândoi sunt departe de frâiele Rapidului. Copos încă are acţiunile, Taher pare că nu le mai vrea şi tot aşa. La mare concurenţă s-a aflat şi cuplul Vasile Turcu - Nicolae Badea. Acţionarii dinamovişti, care mereu au ceva de împărţit, s-au contrat, evident prin presă, pentru modul în care decurg lucrurile în conducerea clubului Dinamo.


Se acordă diploma de "Premiant" antrenorului giuleştean Jose Peseiro. Lăsat cu media neîncheiată după "notele" slabe de la primele teste ale campionatului, portughezul, trecut poate pe la meditaţii, face progrese remarcabile împreună cu echipa în sine, iar punctele nu mai sunt aşa străine de Rapid.

Se acordă diploma de "Repetent" tehnicianului dinamovist Mircea Rednic. Înaintea derbyului de la Cluj, contra CFR-ului, "Puriul" s-a arătat total necunoscător la auzul numelui Kone, nimeni altul decât atacantul campioanei. Pentru a nu-l uita, cel puţin pentru un sezon, atacantul CFR-ului a înscris în poarta "câinilor" pentru a rămâne definitiv în memoria lui Rednic.

Se acordă diploma de "Repetento-Premiant" portarului Robinson Zapata. Repetent pentru erorile din acest sezon, ultimele din meciurile cu Oţelul şi Buzăul, dar şi premiant pentru partidele sigure făcute în Champions League, contra Bayernului şi Fiorentinei.

Se acordă diploma de "Premiantă" echipei FC Timişoara, care, în ciuda penalizării de şase puncte, a continuat să joace cu o dorinţă şi mai mare de a demonstra nedreptatea făcută, reuşind astfel să ajungă pe podiumul campionatului.

-----
Pentru a completa lista cu Premianţii şi Repetenţii lunii Octombrie poţi lăsa un comentariu cu numele nominalizatului şi cu motivarea pentru care ar merita să fie premiat sau lăsat repetent :).

2 comentarii:

Ionut Tataru spunea...

Pai, baga-i la repetenti, si chiar in dese randuri, pe cei care se cred fanii Stelei. Ma refer la cei care la 2-0 cu Lyon erau fericiti nevoie mare, la 2-1 incepusera sa caraie, la 2-2 nu te mai intelegeai cu ei, la 3-2 erau din nou "fani", iar la 3-4 s-au ridicat si au plecat. De asemenea, il propun pe noul sclav, pardon, om de pe banca Stelei, care a pierdut la scor prima confruntare cu patronul. Promit sa ma mai gandesc :))

Anonim spunea...

Ionuţ, promitem să ne mai gândim şi noi. Pasiunea suporterilor trebuie alimentată şi de jocul echipei favorite. În mare ai perfectă dreptate, dar când vezi că tu faci un efort să vii la meci, pe stadion, iar jucătorii nu fac nici cel mai mic efort, sau nu pot să-l facă, parcă data viitoare îţi vine să te gândeşti de două ori.

Trimiteți un comentariu