duminică, 7 septembrie 2008

Fotbaliştii spun lucruri trăsnite/ Mitea, la ce te referi?

În cazul în care nu ştiţi de care Mitea vorbim, trebuie să vă anunţăm ca afirmaţiile pe care le puteti vedea în print screenul de mai jos îi aparţin fotbalistului Nicolae Mitea, proaspăt întors la Dinamo, dar care a fost la un pas să dea marea lovitură.

ProSport: Mitea viseaza (print screen)

Să-ncepem cu începutul. Mitea nu numai că visează, dar o mai face şi cu ochii deschişi. Excluzându-l pe "dacă", colegul lui "parcă", stăm şi ne întrebam la ce secţie a Barcelonei sau Realului putea evolua permanenta noastră speranţă, Nicolae Mitea?

Facem declaraţii glumeţe ? Când vedem cele spuse de fotbalist, cu siguranţă ne gândim că poate acest "Messi alb-roşu" ar fi putut glumi. Iar dacă totul a fost o glumă, deşi noi suntem convinşi că Mitea n-a vorbit niciodată mai serios, este scuzabilă afirmaţia. Întoarcerea sa în Romania, la Dinamo, de la Ajax, care "nu este" un pas înapoi, i-a cauzat.. grav.. afirmaţiilor.

Mitea are ca model ideea conform căreia daca ai fost coleg cu Van der Vaart si Sneijder, iar ăştia au ajuns la Real Madrid, atunci şi el putea să îmbrace fără probleme tricoul galacticilor... numai că el a fost puţin mai mult accidentat.. doar asta e diferenţa.. sper că aţi înţeles :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu