marți, 2 septembrie 2008

Din dorinţa de a avea o telenovelă

Sosiţi în Liga lui Mitică purtând un uşor aer nobil, şefii de la Cluj au intrat în nămolul cu care se împroaşcau de atâta timp, "mai vechii" confruntărilor pentru ciolan.
Ceferişti din măduva oaselor, fraţii clujeni n-au vrut să fie mai prejos decât tabăra vişinie din Bucureşti. Astfel, după telenovela "Vreau mărirea, uită fericirea!", ce l-a avut în rolul celui care cere pe Dani Coman şi în al celui care nu dă pe Fathi Taher, platourile de filmare s-au mutat la Cluj, acolo unde, de câteva zile, se "toarnă" o regie care tinde să ţină capul de afiş al grilei de toamnă.

Încercând a ne explica, atentie! cu spirit "etic" repetat şi subliniat, actorul cu "caşcavalul" de la Cluj, Arpad Paszkany, ne cântă la Trom(b)petă. Dacă în primul an a păcălit audienţa şi l-am crezut când striga "Schimbare!", Arpi nu ar mai păcăli-o acum nici pe Mamaia, al cărei auz fin ar simţi într-o secundă ca hitul la Trom(b)petă este doar unul ce se va menţine number one doar cateva etape.

La cotitură, în cazul unei "note" greşite, şefii campioanei ne anunţă că stau mai marii artişti ai fotbalului european. Măi să fie! Care va să zică, domnilor Paszkany şi Mureşan, să-nţelegem că "pianiştii" se îngrămădesc la poarta stadionului, dar "etic" aţi ales o "trompetă" cunoscătoare doar a câtorva note din partitură?

În ritmul muzicii impuse de dumneavoastra - departe de imnul Ligii Campionilor - vrem să vă spunem că prin "melodia" aleasă nu faceţi decăt să deschideţi portativul fără cheia Sol, daca ne-nţelegeţi.

Lăsând muzica deoparte, (poate vor să se mai odihnească vecinii) noi, cei care am mai văzut undeva acest film, ce-i drept cu alţi protagonişti (vezi Steaua de anul trecut: Hagi, Pedrazzini), aşteptăm totuşi ca într-un final să ne aduceţi "actorul principal". Cunoaştem: ÎN CASCADORII, ACTORII AU ÎNTOTDEAUNA DUBLURI, IAR MESERIA DE ANTRENOR ESTE O CASCADORIE ÎN SINE, NU-I ASA? "Etic" vorbind...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu