marți, 17 iunie 2008

Romania-Olanda 0-0 / Italia-Franta 1-0 - La pauza, italienii sunt in sferturi

Romania se afla la egalitate, 0-0, dupa primele 45 de minute cu Olanda intr-un meci lipsit de ritm, in care miza pentru jucatorii nostri este una uriasa.

De partea celalata, lucrurile merg cum nu se poate mai bine pentru italieni. Acestia conduc cu 1-0 dupa reusita lui Pirlo din lovitura de pedeapsa, francezii evoluand cu un om mai putin, dar si fara Ribery care s-a accidentat si a fost inclocuit cu Nasri.

Revenind la meciul nationalei noastre pot spune ca este primul de la acest turneu final in care vad brese in defensiva noastra. Intre Contra si Tamas a aparut un spatiu destul de mare de care a profitat Robben, dar mingea trimisa de jucatorul lui Real Madrid a trecut la o palma de poarta lui Lobont. Intre Rat si Ghionea este o problema pe care Piturca trebuie sa o repare la cabina pentru ca spatiul lasat intre cei doi fundasi romani le-a permis olandezilor sa aiba o ocazie importanta.

Romania scartaie si in atac. Lipsa lui Daniel Niculae se resimte, iar dupa primele 45 de minute nu inteleg inlocuirea sa din primul 11, motivatia plauzibila fiind doar, probabil, de ordin fizic.

Sa speram ca la final de meci, atunci cand scorul afisat pe tabela este cel mai important sa fim nevoiti sa scriem o altfel de cronica.

Hai Romania!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu