luni, 16 iunie 2008

La EURO, gazonul se schimba intr-o zi

Astazi, organizatorii Campionatului European au mai dat o lectie de profesionalism. Afectat de ploile din ultima vreme, gazonul stadionului St. Jakob-Park a trebuit schimbat pentru ca meciurile din fazele superioare ale competitiei, ce erau programate pe acest stadion, sa se poata desfasura in conditii normale.

Intr-o singura zi, organizatorii EURO 2008 au schimbat in intregime gazonul care acum este gata sa gazduiasca meciurile exact asa cum ele au fost stabilite de la bun inceput.
Si in Romania anumite echipe au fost nevoite sa-si modernizeze suprafata de joc, dar din pacate acest lucru le-a obligat sa joace jumatate de sezon pe un alt stadion. Pana acum nu ne pricepeam sa-i criticam si pentru astfel de proceduri, dar vazand rapiditatea cu care s-au miscat adevaratii profesionisti ar trebui sa ne intrebam de ce nu se poate si la noi.

Cu siguranta, sa fim corecti, vechimea stadioanelor din Romania a impus modificarea totala a campului de joc, dar si asa 7-8 luni de zile sunt prea multe pentru o schimbare de gazon. Poate n-ar trebui sa ne mai mire nimic si eventual ar trebui sa asteptam si noi un turneu final pentru a beneficia de cate o modificare de gazon, nu?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu