joi, 12 iunie 2008

EURO 2008/ Croatia-Germania 2-1

GRUPA B - Croatia-Germania 2-1 ('24 Srna, '62 Olic/ '79 Podolski)

Dupa ce ieri Portugalia a reusit sa se califice in sferturile competitiei, iata ca astazi a venit randul croatilor de a-si prelungi sederea la Campionatul European. Dand peste cap toate planurile pariorilor, croatii au deschis scorul in minutul 24 prin Srna, dupa o greseala in defensiva germana. Tot croatii au continuat sa paseze mai mult si sa fie mai periculosi in atac, ratand inca doua bune ocazii de a majora diferenta pana la pauza, dar scorul a ramas neschimbat.

Dupa un sfert de ora din repriza secunda, surpriza a luat proportii si Croatia s-a desprins la doua goluri pe tabela de marcaj dupa reusita lui Olic, care a profitat de neatentia lui Lehman la o minge deviata si a impins balonul in poarta. In minutul 79, golgeterul Germaniei de pana acum, Lukas Podolski, a reusit sa reduca din handicap si sa incinga finalul de partida.

Croatii au stiut sa tina de balon, iar pe final nervii germanilor au cedat. Destul de iritat de modul in care jucau colegii sai si de scorul de pe tabela, Bastian Schweinsteiger a vazut direct cartonasul rosu dupa ce a bruscat un jucator advers.

Astfel, Croatia se califica in sferturi, iar Germania asteapta cu emotii ultima partida din grupa si are nevoie de o victorie pentru a merge mai departe la EURO.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu