vineri, 30 mai 2008

Mancini a fost demis oficial

Clubul italian de fotbal, Internazionale Milano, a anuntat oficial despartirea de antrenorul Roberto Mancini. Gruparea la care evolueaza si internationalul roman Cristi Chvu a anuntat ieri intr-un comunicat faptul ca au renuntat la serviciile lui Mancini in special din cauza declaratiilor facute de antrenor dupa meciul din Uefa Champions League, cu Liverpool. Imediat dupa acea partida antrenorul a declarat presei ca va pleca de la Internazionale la sfarsitul sezonului, dar s-a razgandit ziua urmatoare.

Roberto Mancini a stat 4 ani pe banca tehnica a Interului timp in care a castigat 3 trofee de campion al Italiei, 2 cupe ale Italiei si 2 supercupe. Tehnicianul mai avea contract cu Inter pana in anul 2012, urmand sa primeasca o suma de bani, care cel mai probabil va stabilita in instanta, pentru faptul ca a fost demis.

Cel mai probabil, pe banca Interului va sosi fostul antrenor al echipei engleze Chelsea Londra, portughezul Jose Mourinho, fara angajament dupa despartirea de echipa patronata de Roman Abramovici.

text: Fabrica de Zvonuri
sursa: Mediafax

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu