miercuri, 7 mai 2008

EDITORIAL / " Masa si dansul in.... ?!?! "

Romania. 2008. Liga 1 Burger. Ultima etapa. CFR Cluj. Universitatea Cluj. Steaua.

Pentru prima data cand intre Cluj si Bucuresti stau alti factori in afara de cei geografici. Dupa mult timp, in Romania, pe bune sau nu, campionatul se va decide in ultima etapa si, tot dupa multi ani, in Romania favorita la castigarea trofeului este o echipa din provincie.

Si poate si mai curios, echipa care ar putea impiedica “provincia” sa castige Liga 1, trimitand titlul in Ghencea, ar fi tot o echipa din provincie, mai precis tot din Cluj.

Federatia si-a potrivit ceasurile, iar echipele care isi disputa trofeul, ce va sta cel putin in aceasta dupa-amiaza in Ghencea, din acest an vor intalni echipe cu un pas in Liga secunda. Steaua asteapta minunea de la Cluj, in timp ce, daca minunea s-ar produce, CFR-istii asteapta o alta minune, cea din Ghencea, acolo unde Gloria Buzau va sta la mana si trairile stelistilor pentru ramanerea in primul esalon.

Intre CFR si Steaua nu va fi doar diferenta de 1 punct, ci si Universitatea. O echipa retrogradata ce va trebui sa joace doar pentru fanii care au dus lupte grele cu rivalii de la CFR. In cazul in care vor invinge la Cluj, jucatorii CFR-ului le ofera o sansa imensa buzoienilor si le arunca prosopul stelistilor.

Intortocheata situatie, nu-i asa ? Ganditi-va cat de simplu era daca Steaua invingea in Stefan cel Mare. Cunosteam si campionii si echipele retrogradate. Asa insa va trebui sa asteptam pana in ultima etapa si sa vedem unde vor avea loc masa, dansul si artificiile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu