duminică, 13 aprilie 2008

Poli, in 8 oameni, a reusit sa remizeze cu Dinamo


Cea mai asteptata partida a zilei de ieri si poate chiar a etapei, la concurenta cu meciul din aceasta seara CFR-Rapid, Poli Timisoara-Dinamo Bucursti s-a terminat nedecis, scor 1-1.

Desi in ultimele secvente ale partidei jucatorii timisoreni au jucat in doar 8 oameni de camp, trupa antrenata de catre Cornel Talnar nu a reusit sa puncteze decisiv.

Scorul a fost deschis in minutul 64 de catre Ionel Daniciulescu. Atacantul dinamovist a scapat singur spre poarta lui Popa, Luchin l-a faultat in suprafata de pedeapsa din postura de ultim aparator, iar arbitrul Balaj a acordat lovitura de pedeapsa si cartonas rosu pentru fundasul timisorean. Penaltyul a fost executat cu siguranta de catre Danciulescu, in coltul din dreapta al portii aparate bine de catre Marius Popa.

Timisorenii au reusit sa egaleze repede. In minutul 68 Ionel Ganea a plecat dintr-o pozitie suspecta de offside, a pierdut prim-planul in duelul cu Pulhac, dar dinamovistul a alunecat si i-a permis Ganezului sa scape singur cu Lobont si sa-i paseze in fata portii lui Rusic, acesta din urma indeplinind o simpla formalitate. Poli-Dinamo, scor final 1-1.

2 comentarii:

Winn3r spunea...

vrei sa zici 9 oameni :)

Anonim spunea...

Nu, 8 oameni de camp! Am si specificat :P

Trimiteți un comentariu