duminică, 13 aprilie 2008

Derby feroviar - CFR vs. Rapid

CFR Cluj vine la acest meci cu o intarziere de 2 puncte fata de Steaua, iar oaspetii din aceasta seara, rapidistii, vin cu 8 puncte intarziere dupa cfr-istii din Cluj.

CFR-ul a deraiat de pe linia 1 dupa ultimele curse neplacute prin Liga 1, iar de partea cealalalta Rapidul accelereaza continuu dupa pana suferita la kilometrul 73, in meciul cu “scanteie” impotriva stelistilor.

Cele 2 garnituri, vopsite la fel, vor alerga 90 de kilometri in speranta recuperarii intarzierii unei fata de alta si altei fata de Steaua.

Desi infratite, cele doua formatii se bat pentru acelasi vis european: Champions League. Daca bucurestenii vor castiga, vom asista la stabilirea primului loc de Liga a Campionilor si la inceperea unei curse aprigi pentru al doilea loc in competitia cu imnul atat de dorit de toti.

In speranta vizionarii unui spectacol adevarat, toti participantii din “gara” Dr. Constantin Radulescu sunt rugati sa prezinte biletele la control si sa nu faca uz de limbajul vulgar la adresa celeilalte echipe participante la trafic.

Bricheta este strict interzisa ! Folositi betele de chibrit

Va uram calatorie placuta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu