joi, 24 aprilie 2008

EDITORIAL / Un 4-4 care ingrijoreaza Steaua

Am sa incep acest articol prin a remarca faptul ca de mult timp nu am vizionat un meci asa de frumos si de cursiv. Nu-l putem compara cu Barcelona-Manchester de aseara, desi fara goluri, dar totusi putem sa ne mandrim ca in acest final de sezon mai avem parte si de astfel de meciuri.

Lasand la o parte motivele de ingrijorare pe care dinamovistii ar trebui sa le aibe in privinta jocului pana la scorul de 0-3, lasand la o parte si sedinta pe care craiovenii trebuie sa o poarte dupa ce au fost “rasturnati”, desi conduceau linistitor, acest meci trebuie sa-i ingrijoreze cel mai tare pe stelisti.

Craiova a inscris 4 goluri in Stefan cel Mare, iar Steaua o va infrunta in Banie, unde o va astepta o atmosfera total neprietenoasa. Dinamovistii, adversarii Stelei din ultima etapa, trebuie neaparat luati in seama. Revenirea fantastica de la 0-3, dorinta imensa de revansa dupa infrangerea(0-1) din tur si incercarea de a salva campionatul, ii face pe dinamovisti sa devina un pericol adevarat pentru trupa din Ghencea.

Atacul stelist nu este foarte productiv, mijlocul echipei ducand greul, apararea a dovedit destule lacune, iar aportul ofensiv dovedit de Dinamo si Craiova ar trebui sa-i ingrijoreze pe cei de la Steaua.

Insa puteti sa-mi spuneti ca niciun meci nu seamana unul cu celalalt, si v-as da dreptate, dar nici diametral opuse nu pot fi, desi exceptii de la regula s-ar putea da.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu