miercuri, 19 martie 2008

.: Presa de astazi :. (rubrica noua)


Pentru toti cei care nu apuca sa citeasca ziarele intr-o zi anume, iata ca, de astazi, pot afla ce-au scris ziarele zilei. Rubrica de cheama "Presa de astazi" si vom posta cateva din informatiile mondene, sau mai putin mondene, care circula si vor circula in presa din Romania.

Sa-i dam drumul :)

* In Cancanul de astazi, in afara faptului ca putem citi despre povestea cu tatal Ilenei Lazariuc-subiect dezbatut toata saptamana de Libertatea si de Click, gasim o informatie care nu ne-ar fi interesat prea tare daca nu am fi vazut-o si in revista Ciao. Despre ce este vorba ? Cei de la Cancan au reusit sa-i surprinda pe Alin Cocos, fiul sotului Elenei Udrea, sarutandu-se cu Ilinca Vandici.
Cei de la Revista Ciao (copertile revistei Ciao!-de pe cancan.ro) au incercat si ei sa-i surprinda, probabil intr-o alta zi in cazul in care ne uitam la vestimentatia celor doi, in momentul sarutului, insa nu au reusit sa imortalizeze pe aparat fapta in sine, in poza intrand unul dintre insotitorii celor doi, mascand-o astfel pe Ilinca. Totusi Cocos Jr. nu putea sa se sarute singur, dar, din pacate pentru cei de la Ciao, este 1-0 pentru Cancan.

* Din Libertatea aflam ca solistul trupei "Omul cu sobolani" s-a urcat beat pe scena, provocand un imens scandal la Iasi. Dan Amariei, solistul trupei, se pare ca a consumat ceva inainte sa se urce pe scena, pentru ca, in timpul celei de-a treia piesa, acesta s-a intins pe scena. Detalii si poze!

* Tot cei de la Libertatea ne arata foarte bine cum vor arata principalele bulevarde ale Capitalei, in timpul Summitului NATO. Detalii si poze !

* Astazi a aparut si numarul 99 al revistei Ciao (19 martie-1 aprilie 2008). Nu inteleg un singur lucru. Ei au, pe prima pagina, un titlu destul de ciudat: "Smiley si Laura Cosoi, primele poze impreuna". Si acum stam si ne gandim.. pai dom'ne, nu am vazut noi tot felul de pictoriale la inceputul relatiilor lor, in majoritatea revistelor mondene ? Da. Pai daca da, cum sa fie astea primele poze cu ei impreuna ? Mai exista o varianta. Sa fie primele poze de tip "paparazzi" surprinse cu cei doi. Asa da.
Singurul lucru care mi s-a parut cu adevarat "ok", a fost acela ca oamenii au avut puterea sa recunoasca faptul ca nu le-a iesit. Si aici ma refer la poza cu sarutul. Eeei.. se mai intampla. Data viitoare.. cine stie ce prindeti. :)

* Daniela Gyorfi ne spune, in ziarul Click, ca nu face sex martea. Sfatul i l-a dat un preot, deoarece martea este o zi consacrata sfantului Antonie. Mai multe detalii despre acest interviu!

---
Pentru mai multe informatii si poze, accesati siturile publicatiilor mai sus mentionate, sau cumparati ziarele, respectiv revistele!!!

Pana maine, numai bine ! :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu