miercuri, 26 martie 2008

.: Presa de astazi :. (editia 4) 26.03.2008


* Majoritatea ziarelor si televiziunilor au vorbit despre fotografia cu nudul Carlei Bruni Sarkozy, ce va fi scoasa la licitatie, la New York. Cum era de asteptat, stirea data aseara de posturile de televiziune s-a gasit si in cotidianele de astazi.

* Ziarul Cancan ne dezvaluie ca mult mediatizatul divort al Tantarenilor este doar o farsa bine pusa la punct. Acum, noi nu stim daca la inceput a fost real, iar apoi au dat-o la intors, insa trebuie sa-i credem pe cuvant pe cei doi soti. Urmeaza 1 aprilie. :)

* Libertatea titreaza, pe prima pagina, faptul ca Ion Tiriac s-a "infuriat" pe Ileana Lazariuc. Motivul ? Aparitia acesteia dezbracata in filmul lui Sergiu Nicolaescu.

* Tot din Libertatea aflam care sunt cele mai de succes femei. Saptamanalul Capital a publicat editia din 2008 a Topului 100 - femei de succes, iar cei de la Libertatea ne dezvaluie locurile ocupate de vedetele "concurente".

* Ziarul Click abordeaza si el, dar pe prima pagina, scandalul din familia Tantareanu. Cei de la Click ne spun care ar putea fi motivele neintelegerilor dintre Cristian Tantareanu si Manuela, dar toate ipotezele construite de ei ar pica daca ne-am lua dupa stirea din Cancan. Of.. complicat dom'ne, complicat. Dar parca o samanta de adevar tot exista in acest scandal.

---
Pentru mai multe informatii si poze, accesati siturile publicatiilor mai sus mentionate, sau cumparati ziarele, respectiv revistele!!!

Pana maine, numai bine ! :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu