joi, 20 martie 2008

.: Presa de astazi :. (editia 2)


Heei.. mai avem inca 98 de editia pana la cea de-a o suta. :))

Pentru ca astazi, 20.03.2008, se va disputa derbyul Rapid-Steaua, meci transmis in format LIVE TEXT de catre noi, vom incepe cu informatii sportive.

* In Gazeta Sporturilor de astazi, poza de pe prima pagina face toti banii. Este o imagine din anul 1973, pe stadionul "23 August", unde 80.000 de oameni asistau la meciul Rapid-Steaua, admirandu-i, printre altii, pe Rica Raducanu sau Costica Stefanescu.

Aveti de citit vreo..1,2,3 .... 7 pagini doar despre Rapid-Steaua.

***Nu uitati de Live Bloggingul de la ora 20:30 - Rapid-Steaua - Fabrica de Zvonuri***

* Revenind la mondenul ce ne caracterizeaza, intr-un fel sau altul, ziarul Click ne ofera 10 "superbilete" la 6 din 49. Pai, ce sa mai zicem, decat ca practica e fumata. Libertatea v-a luat-o in fata. Clickul o are pe Andresan, iar Libertatea l-a avut pe Ogica. Pentru faptul ca au fost primii care ne-au oferit niste numere la 6 din 49, ii declaram in avantaj pe cei de la Libertatea. :)

* Ca tot vorbeam de Libertatea, cei de acolo ne anunta ca "Regina Sexului", Sandra Romain, a renuntat la meseria care a facut-o celebra, pentru a intra in afaceri.. imobiliare. Sa vedem daca va avea acelasi succes in imobiliare cum a avut si in industria xxx. Oricum, in caz ca va vinde vreun teren, Libertatea ne va tine la curent. :)

* Nu puteam sa nu citim cate ceva si din ziarul Cancan. Pe prima pagina avem doua titluri.. beton. "Berlusconi, aluzii sexuale la adresa Ramonei Badescu" - intotdeauna m-am intrebat, retoric, cum au ajuns astfel de vedete sa faca.. si anume.. cariera in Italia ?
Cel de-al doilea titlu care ne-a atras atentia, posibil sa ne fi atras si poza, este acesta: "Cum am fost pacalita sa pozez goala la 17 ani". Un interviu cu Oana Berbecaru, caci despre ea este vorba.

* Eram sigur ca mai aveam ceva sa va zic. Informatia vine din ziarul Click si chiar mi se pare un reportaj bun. :) Cei de la Click si-au trimis reporterii si au cronometrat cam cat stau semafoarele din Capitala pe culoarea rosie, intocmind astfel si topul celor mai plictisitoare semafoare. 128 de secunde este recordul absolut.

---
Pentru mai multe informatii si poze, accesati siturile publicatiilor mai sus mentionate, sau cumparati ziarele, respectiv revistele!!!

Pana maine, numai bine ! :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu