sâmbătă, 29 martie 2008

Grila de Primavara a Fabricii de Zvonuri

**Inca ne gandim daca sa schimbam sau nu designul blogului, dar si in cazul in care am dori sa-l schimbam nu am gasit o varianta ideala. In cazul in care aveti vreo idee, puteti lasa comentarii aici.

**In cel mai scurt timp vom deschide FORUMUL "FABRICA DE ZVONURI". Acolo vom putea sa vedem exact membrii activi din comunitatea blogului nostru. Tot pe forum vom comenta cele mai interesante subiecte ale zilei si doar inregistrandu-va ca membru veti putea participa la concursurile ce vor urma sa se organizeze pe blogul Fabricii de Zvonuri.

In concluzie, www.fabricadezvonuri.blogspot.com ramane locul in care veti gasi cele mai noi stiri, atat mondene cat si sportive, iar forumul va fi locul unde vom dialoga, ca intre prieteni, despre diverse subiecte.

**Vom veni in scurt timp cu cateva rubrici noi. Sa va spunem ceva "din casa" pentru a va face curiosi :)
-Rubrica de analiza sportiva.
-Rubrica de analiza mondena.
-Vom imbogati LIVE BLOGGINGUL.

La momentul potrivit va vom anunta si numele exacte ale rubricilor de mai sus.

Acestea sunt cateva dintre noutatile pe care vi le pregatim. V-am promis la inceputul "reinceputului" (vizitatorii fideli stiu despre ce vorbesc) ca vom face din acest blog unul pe care iti vei gasi ceva bun de citit, indiferent de gusturile tale.

-----
Astazi, de la 19:00, TOP 10 MUSIC VIDEO, editia cu numarul 7.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu